ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Кутии за специален повод

За да направите празниците още по-весели, ви показваме нашите най-нови подаръчни кутии, в които да сложите всички онези подаръци, чрез които ще изразите своите благодарност и любов.

Имате възможността да персонализирате своята кутия за подарък – с авторски дизайн и послание или да изберете готов такъв от нашите забавни, цветни, разчупени и нестандартни предложения.

Кутиите се предлагат в два размера – малки и големи и с опция за избор между два цвята – черни и сини. Затварят се с магнитен механизъм. Самата основа на всяка кутия е здрава, издръжлива, устойчива и в нея могат да бъдат поставяни всякакви малки и по-големи предмети – книги, тефтери, картини, картички и др..

Едно от предимствата на нашите кутии е това, че през целия производствен процес се преминава задължителен контрол, а голяма част от сглобяемите елементи се правят ръчно. Освен това, успешно внедрихме модерни технологии в печатния процес, които са в помощ на нашия екип при подготовката на материалите и създаването на кутиите. При желание от ваша страна може да изработим кутии и в други цветове.

 


От 15.11.2023 до 30.11.2023
ДЖИПИТИЕС ЕООД

ДЖИПИТИЕС ЕООД

София, ул. „Г. С. Раковски“ 34
Тел.: 0882 299 383
Тел.: 0888 440 304

София, ул. „Николай В. Гогол“ 20A
Тел.: 0887 880 026

office@gptsprintshop.com
http://www.gptsprintshop.com

Още оферти от ДЖИПИТИЕС ЕООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо