ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Уникални и нестандартни арт тефтери, подходящи за подарък

Когато наближава рожденият ден или друг личен повод на близък приятел, все си казваме: „Има още време, в което да избера подходящия подарък“. Но защо да го отлагате във времето, вместо бързо и удобно, още днес, да изберете уникален и нестандартен подарък.

Ние ви предлагаме богато разнообразие от арт тефтери-органайзери, които създадохме с много труд и усилия и са подходящи за всеки повод. Тефтерите са изработени от висококачествени материали, а печатът е наситен и ярък.

Към всяка отделна поръчка подхождаме с внимание и проследяваме целия процес по изработката на поръчания артикул. Предлагаме и опция за персонализиране на продуктите с име и лично послание. Моделите ни дизайнерски тефтери са на различна тематика, като например: бизнес, сомелиерство, пътувания, за учители, за бизнес дами и не само, мандала дневници и др.

Всяка страница от тефтерите е дизайнерски изпипана до последния детайл. Някои от моделите се предлагат в няколко варианта – с меки кожени или твърди корици, със спирала или без. Може да поръчате тефтерите и да ги разгледате в нашия онлайн магазин тук: https://gptsprintshop.com/

 

 

 

 

 


От 05.11.2023 до 01.11.2024
ДЖИПИТИЕС ЕООД

ДЖИПИТИЕС ЕООД

София, ул. „Г. С. Раковски“ 34
Тел.: 0882 299 383
Тел.: 0888 440 304

София, ул. „Николай В. Гогол“ 20A
Тел.: 0887 880 026

office@gptsprintshop.com
http://www.gptsprintshop.com

Още оферти от ДЖИПИТИЕС ЕООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо