ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Абонамент за Enfocus PitStop - Инструмент за проверка и корекция на PDF файлове с възможности за ръчни и автоматични действия!

Абонамент за Enfocus PitStop - Инструмент за проверка и корекция на PDF файлове с възможности за ръчни и автоматични действия! 

Можете да се възползвате от цялостно решение за предпечатна подготовка на PDF файлове, с което проблемите във файловете се разрешават динамично на едно място. 

Приложението Enfocus PitStop Pro представлява софтуерен инструмент за съвместна работа с Adobe Acrobat, с който извършвате лесно автоматична проверка на PDF файлове, получавате отчет за проблемите с файла и правите редакция на допуснатите в него грешки.  

С автоматичната проверка на PDF файловете спестявате време и избягвате потенциални пропуски при извършване на работата ръчно, което има значение и за гладкото протичане на печатния процес. Прифлайтът се осъществява на база на предварително дефинирани профили, като можете да използвате предложените от системата такива или да създадете изцяло нови, отговарящи напълно на поръчките на вашите клиенти.

Enfocus PitStop Pro е адаптивен към специфичните изисквания на печатниците, техните клиенти и технологии. С него можете да разчитате на:

Инструментът за проверка и корекция на PDF файлове за печат Enfocus PitStop Pro се предлага на абонаментен принцип. 

В случай че вече разполагате с постоянен лиценз за софтуера, имате възможност да го замените с абонамент и да получите намаление за първата година и винаги актуални инструменти в платформата.

Какви са предимствата на абонаметният принцип?

-> Изпрати запитване за Enfocus PitStop Pro

За контакт с ГЕД

Тел.: 02 80 61 264

Имейл: sales@gedbg.com

Официален уебсайт: printing.gedbg.com


От 05.09.2023 до 31.12.2023
Гед ООД

Гед ООД

София, 1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 806 12 64

sales@gedbg.com
gedbg.com

Още оферти от Гед ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо