ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Печатни мостри, подготвени със системата за експонация Miraclon Flexcel NX

 

Искате ли да печатате с разширено цветово пространство за по-ефективно използване на мастилото; да печатате директно върху велпапе без да каширате или да печатате фини детайли с много високо качество?

Всичко това можете да направите с флексо системата за експонация Miraclon Kodak Flexcel NX. Можете да проверите сами качеството и резултатите с реални мостри, отпечатани с клишета NX.

Разгледай възможните приложения и мостри >

 

Какво е Flexcel NX?

Miraclon е собственик на марката и цялостната разработка на системата Kodak Flexcel NX, наложила се като водещото флексо решение за всички печатници и студия, които се стремят да предлагат водещо качество и да работят с изискващи клиенти. Неслучайно много собственици на марки изискват специално техните доставчици да използват Kodak NX от Miraclon – защото знаят, че това ще донесе най-добрите резултати за техните продукти

Причината Kodak Flexcel NX от Miraclon да се наложи като стандартът за експонация на фотополимерни форми за печат е не само лесния начин, по който можете да произвеждате сами своите клишета, а и начина, по който технологията променя изцяло флексопечата и го прави наистина лесна и конкурентна технология. 

Благодарение на Kodak Flexcel NX от Miraclon вие:

Kodak Flexcel NX е уникална в това, че носи значителни ползи на всички етапи от процеса, не само в самата експонация на клишетата.

 

Как да вземете вашите мостри?

В ГЕД разполагаме с набор от мостри, отпечатани с клишета, произведени със системата NX. Можете да разгледате мостри по различни печатни приложения, които имаме налични и да заявите от страницата за мостри на Flexcel NX.

Ние ще ви изпратим мострите до адрес или можете да ги вземете от офиса на ГЕД, като при нужда нашите специалисти могат да ви съдействат с консултация за приложенията и възможностите за печат, от които се интересувате.

 

Поискай мостри, отпечатани с Flexcel NX

 

Контакти

Уебсайт: printing.gedbg.com

Телефон: 02 80 61 264

E-mail: sales@gedbg.com 

 

 


От 17.05.2023 до 30.06.2023
Гед ООД

Гед ООД

София, 1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 806 12 64

sales@gedbg.com
gedbg.com

Още оферти от Гед ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо