ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Подновете абонамента на вашите Adobe продукти

 

Още сега можете да подновите абонамента на Adobe софтуерите, които използвате като юридическо лице, без значение от датата на тяхното възобновяване. 

Ние от фирма ГЕД ще се погрижим да получите максимално бърза обработка на абонамента и можете да разчитате на нас, ако имате нужда от съдействие по промяна на някой от плановете, добавяне или намаляване на работните места или друга нужна информация, напълно достъпна на български език.

 

Adobe Creative Cloud - облачен пакет с повече от 20 приложения за креативни проекти за фотография, дизайн, видео, уеб, UX и много други.

Adobe Illustrator - софтуер за създаване и обработка на векторни изображения, подходящ за всичко от печатни до уеб приложения.

Adobe Photoshop - един от най-разпространените и функционални софтуери за дизайн и обработка на фотографии и изображения и създаване на дизайн.

Adobe InDesign - софтуер за дизайн, подготовка и оформление на публикации и материали за печат.

При нас ще намерите тези и други приложения на Adobe, както и софтуери за предпечат и обработка на файлове, които се интегрират директно с Illustrator и други Adobe системи.

 

Разгледайте всички приложения на Adobe в нашето портфолио

или се свържете с нас на:

 


От 26.04.2023 до 30.06.2023
Гед ООД

Гед ООД

София, 1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 806 12 64

sales@gedbg.com
gedbg.com

Още оферти от Гед ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо