ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Наличности и поръчки на ролни медии за етикети - Графтек ООД

Във връзка с настъпилата пандемия в световен мащаб и особено ситуацията в Европа, ние от Графтек ООД бихме искали да информираме своите клиенти за мерките, които сме предприели, за да може работният процес и доставките да не се нарушават.

В момента имаме на склад материали за мастиленостуен печат на етикети на ролка - memjet и водна база. Изпращаме поръчки директно до клиентите си със Спиди или Еконт, от складовете ни в София и Пловдив. За видове и количества, с които разполагаме, можете да се свържете с нас. Също така приемаме и поръчки за доставки от нашите партньори в Европа. Имаме тяхното уверение, че доставките са възможни, осигурени са транспортни коридори за стокообмена.

ролни медии за етикети

Въпреки това пропусквателните режими по границите са различни и това може да доведе до забавяне в обичайните доставки. Ние следим актуалната ситуация в международния транспорт и реагираме своевременно.

Информацията от нашите партньори в Европа е, че търсенето на ролни материали за печат на етикети е нарастнало няколко пъти и това ще доведе до изчерпване на количествата на някои места и на определени продукти.

За поръчки на медии, които нямаме в момента на склад, можете да се свържете с нас:

Графтек ООД
Г-н Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
имейл: office@labelstech.com


От 23.03.2020 до 31.03.2026
Графтек ООД

Графтек ООД

София, ул. Охрид 53
Тел.: 0882/ 447 006
Тел.: 02/ 466 67 59

office@labelstech.com
http://www.labelstech.com

Още оферти от Графтек ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо