ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Високоскоростен книговезки нож BAUMANNPERFECTA 115: Превъзходство в Рязането!

Представяме ви впечатляващата BAUMANNPERFECTA 115 - високоскоростен книговезки нож, който е идеален за рязане на различни материали, включително хартии, мукави, картони, фолии, гума, кожа, шкурка и още много други. Съчетавайки изключителна механична концепция с ориентация към потребителя и високи стандарти за безопасност, този нож не просто реже - той трансформира начина, по който вашия бизнес оперира.

BAUMANNPERFECTA 115Технически Характеристики:

Характеристики:

Интегриране в Книговезки Системи: Не просто машина, BAUMANNPERFECTA 115 е идеалното решение, което може да се интегрира леко и ефективно в различни книговезки системи по целия свят.

Заинтересовани от Повече Иновации? Свържете се с нас днес и открийте как BAUMANNPERFECTA 115 може да увеличи ефективността и производителността във вашия бизнес! Графотрейд ЕООД е официален представител на БАУМАНПЕРФЕКТА в България и може да Ви доставиме и инсталираме цялото порфолио на немския производител за довършителни машини в сферата на книговезките ножове, повдигачи, очукващи маси, роботи в линия от машини за рязане на хартия.

mobile: 00359 882 1111 09 mail:office@graphotrade.com

www.graphotrade.com


От 17.01.2024 до 28.02.2025
Графотрейд ЕООД

Графотрейд ЕООД

София, ул. Васил Априлов 11
Тел.: 0882/ 111 109

office@graphotrade.com
http://www.graphotrade.com

Още оферти от Графотрейд ЕООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо