ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Коректорски и редакторски услуги изцяло онлайн

Ако вашата компания печата рекламни брошури, персонализиран мейлинг за клиенти, рекламни материали за онлайн продукти, обърнете специално внимание на текстовете.

Във времена, в които всеки може да изпраща персонален мейлинг до клиентите си, да списва блог, да издаде PDF книга или да бъде самоиздаващ се създател на съдържание, съществената разлика е видима именно в грамотно написаните текстове.

Правописните грешки и лошо написаният текст са като първото впечатление - могат да подложат на съмнение професионализма ви. Затова предложете вашите професионални знания и умения на вашата аудитория, а нашият коректорски екип ще се погрижи за детайлите.

Ако смятате, че коректорската услуга е разход - не е. Тя е минимална инвестиция, допълваща печата на скъп каталог или направата на различни онлайн материали.

Цени: по договаряне

Минимална инвестиция, ако я добавите към печата на луксозен каталог, скъпа корпоративна брошура или важен персонален мейлинг до клиенти, които искате да впечатлите.

Можем да помогнем - ние сме екип от професионалисти с над 20-годишен опит и предлагаме коректорски и редакторски услуги, които се извършват изцяло онлайн.

Художествена и научна литература, рекламни материали, абонаментна поддръжка на сайтове и Facebook страници.

Екип текстови услуги онлайн t.: 0877131388 e-mail: text@abv.bg

 

Екип текстови услуги онлайн

t.: 0877131388

e-mail: text@abv.bg

 


От 26.03.2020 до 31.03.2024
Коректорски услуги - Диляна Енчева

Коректорски услуги - Диляна Енчева

София,
Тел.: 0877/ 131 388

text@abv.bg


Още оферти от Коректорски услуги - Диляна Енчева
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо