ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Поставяне на пластмасови капси с последно поколение машина Carmo

Фирма Кристал Винил ООД разполага с модерно и ефективно оборудване за постпечатни и довършителни процеси. На разположение е машина за поставяне на капси, последно поколение Carmo.

машина Carmo


Нашите гарнитури и пластмасови капси са здрави, гъвкави, трайни и не се разкъсват. Притежават  ненадмината издръжливост, дискретни са и задоволяват  дори и най-взискателните изисквания  за приложения, среди и климат. В сравнение с металните, заварените пластмасови капси  няма да нарушат дизайна, но заедно с винила ще доведат до по-здраво скрепване, което може да издържи на значително по-висока сила на опън. Това е особено подходящо при работа с мрежести материали, за  подсилване на отворите във фолио и тъкан; при изграждането на преградни стени и брезенти. PVC и пластмасовите капси няма да ръждясат и не оцветяват материала. Те ще направят и много по-лесно рециклирането на продуктите от PVC и винил. Монтират се чрез високочестотно заваряване.

Капсите, с които разполагаме на склад са с размери ø 10mm ø 19 mm. При заявен интерес можем да доставим разнообразни цветове и размери.

 

пластмасови капси за винил


Фирма Кристал Винил ООД работи с цялото многообразие продукти на Carmo -  пластмасови Rowlock, с широко приложение, най-често при надуваеми лодки; различни видове дръжки, вентили, клапани за  високо налягане и вакуумни вентили, дюзи и капачки с резба за използване с течности или сухи материали, дренажни клапани, съединители и фитинги за медицински торбички, и др.

 

пластмасови капси за винилКристал Винил ООД предлага най-доброто решение за банери, строителни табели и билбордове. 


От 13.08.2018 до 10.08.2027
Кристал Винил ООД

Кристал Винил ООД

Божурище, бул. Европа 10, хале №6
Тел.: 02/ 888 81 11
Тел.: 0876 255 555

office@crystal-vinil.com
http://www.crystal-vinil.com

Още оферти от Кристал Винил ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо