ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Нови продукти на Achitex Minerva за текстилния дигитален печат

Подложка от бял или прозрачен цвят, която може да се отпечата с помощта на ситопечат върху тъмен или светъл текстил и след това с принтер върху подложката от бяло или прозрачно да се напечата цялата визия.

 

MINERWHITE DTG и MINERPRIMER PASTE INK PMINERWHITE DTG и MINERPRIMER PASTE INK P са нови продукти на Achitex Minerva, предназначени за текстилния дигитален печат.

MINERWHITE DTG е специално създадено бяло, което да бъде използвано като основа при печат върху тъмни текстилни основи, върху което може да се печата с пигментни мастила за текстилен печат.
MINERPRIMER PASTE INK P е специално създадена прозрачна паста, която да бъде използвана като основа при печат върху светли текстилни основи, върху което може да се печата с пигментни мастила за текстилен печат.

MINERWHITE DTG и MINERPRIMER PASTE INK P е необходимо да се нанесат със сито мрежа от 43 до 77 нишки на квадратен сантиметър за постигане на хомогенна основа. По този начин напечатните цветове върху подложката ще бъдат, брилянтни и наситени. Дигиталните мастила могат да бъдат отпечатани след предварително сушене на междинна сушилна или дори на мокро веднага върху вече нанесената подложка.

MINERWHITE DTG и MINERPRIMER PASTE INK P позволяват да се постигне мек и еластичен отпечатък с отлична устойчивост на пране.
От тестовете, проведени в лабораторията на Achitex Minerva, е установено, че дефиницията и интензитетът на цветовете са много свързани с качеството на пигмента, използван за дигитален печат (резултатите се различават значително по отношение на самият пигмент).  

Фиксиране:  За полимеризация сушете на 150-160 °С за 3 мин.

Повече информация: Полихром Сервиз
sales@polychrome.info
polychrome.info


От 17.04.2018 до 30.04.2023
Полихром Сервиз ЕООД

Полихром Сервиз ЕООД

София, кв. Люлин 7, ул. 387, № 2
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
Тел.: 02/ 426 26 51

sales@polychrome.info
http://polychrome.info

Още оферти от Полихром Сервиз ЕООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо