ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Тест ленти за проверка на обемите (трансфера-пренос) на анилоксови валове

1

Тест-ленти Capatch - експресна технология за измерване на линеатурата на анилоксови валове и валове за дълбок печат с твърдо покритие.

Цена на лентичка - 8,00 лв/бр без ДДС.Capatch е продукт за еднократна употреба, който работи в контакт с анилоксовия вал, като се прикрепя към него като стикер. Принципът на действие на Capatch е много прост: калибриран обем индикаторна течност, съдържаща се в капсула върху стикера, преминава към анилоксовия вал под стикера Capatch, която се поставя в клетките на повърхността с ракелен нож, известен също като doctor blade. Капката индикаторна течност преминава през предната страна на капсулата и се изтласква в отворените клетки на вала от doctor blade. В началото капката изпълва клетките най-близко до капсулата, след което се придвижва напред, намалявайки обема си, докато цялото количество течност не изчезне, запълвайки всички възможни клетки. Дължината на лентата на течността определя текущия обем на отворените клетки на анилокса. Тъй като обемът на индикаторната течност е постоянен във всички Capatch стикери, дължината на лентата е обратно пропорционална на количеството мастило, лепило или покритие в клетките на вала.

2 green

Спрете производствените загуби
Основната причина за производствените загуби в печатната индустрия, е необходимостта от редовни инспекции на линеатурата на анилоксовите валове и валовете за дълбок печат с твърдо покритие. Амортизация, ремонт, неправилно почистване или грешки при работата, могат да доведат до погрешни показания при определяне на линеатурата. Сега е възможно точно определите линеатурата на вашите валове. Използвайте Capatch за:
- Определяне на линеатурата на анилоксовия вал
- Намаляване на производствените престои до пет минути или по-малко
- Предотвратяване на производството на брак
- Осигуряване на проверка на обема на вала след почистване или поддръжка

Целта на Capatch
Capatch е " наблюдател на тенденцията за замърсяването на клетките" и бърз метод за измерване на обема на анилоксовите валове и тези за дълбок печат в печатните машини. Capatch има толеранс от плюс-минус 10%. Въпреки че може да има отклонения в резултата подобни на други измервателни уреди, като например Wyco, Urmi, Raval и Volugraph, Capatch не е предназначен да ги замени. При тези методи, времето за определяне на резултата е 10 – 15 минути. Capatch е допълнително средство за използване в печатната машина и дава бързи резултати, но с малко по-голям толеранс. Отнема не повече от две минути, за да се разчетат резултатите от Capatch правилно.

Отклонения в резултатите
Различни отклонения в резултатите, получени при някои потребители, възникват поради това, че индикаторната течност не се изтласква 100% от капсулата в клетките на вала. Търговски представители посещават своите клиенти, за да им покажат обучаващ филм и практическо обучение. След петминутно обучение, потребителите са
обучени и разбират как да се изпразни капсулата на

Capatch и как цялата индикаторна течност да попадне в клетките.

green

Честота на приложение
Всичко зависи от вида на производството: честите смени на производството и цветовете увеличават вероятността от запушване на клетките. Някои печатари проверяват валовете, използвайки Capatch, на всеки 2 седмици. На всеки вал те поставят най-малко 2 ленти Capatch. В случай на голяма разлика между резултатите, за повече яснота се използва трета лента. Ако печатарят намира резултатите извън спецификациите, той има следните възможности:
- При наличието на друг, по-трудоемък метод за измерване, той може да провери резултатите, получени от него с резултатите, получени от Capatch
- Самостоятелно да почисти анилоксовия вал или да възложи този процес на компании, специализирани в почистването на валове
- Да се обади на фирмата-доставчик на валовете и да работят съвместно, за решаване на даден проблем. Той може да предложи две възможности: или да се сравнят резултатите за линеатурата с резултатите от други по-трудоемък метод, или, в случай на потвърждение, да почисти или смени вала.

Съхранение
Съхранявайте на хладно и тъмно място. Избягвайте транспорт в горещи превозни средства през летните месеци. Тествани, че ако не са отворени, при съхранение в продължение на 24 месеца не показват влошаване. "Използвай преди" е маркирано на всяка кутия с 24 Capatch ленти.

green

green

Цена на лентичка - 8,00 лв/бр без ДДС.

 

Лентите имат различни скали и сила на залепване. Предлагат се в следните разновидности:

Вижте още информация тук: Тест ленти за проверка на обемите (трансфера-пренос) на анилоксови валове.

Инструкции за употреба.

Видео инструкции за употреба

 

Полистор ООД

гр. София
Склад:
ул. Мюнхен №14
БЦ "Искър-ЮГ"
Тел.: 02/ 423 18 13
Тел.: 0882/ 421 174
Тел.: 0882/ 435 105
Тел.: 0885/ 324 720

гр. София
Офис:
ул. Бузлуджа №4-6, партер, ап.2
Тел.: 02/ 423 09 08
Тел.: 0882/ 421 174
Тел.: 0889/ 427 121
Тел.: 0888/ 292 204


От 12.01.2016 до 04.01.2026
Полистор ООД

Полистор ООД

София, Склад:
ул. Мюнхен №14
БЦ Искър-ЮГ
Тел.: 02/ 423 18 13
Тел.: 0882/ 435 105
Тел.: 0882/ 421 174

София, Офис:
ул. Бузлуджа №4-6, партер, ап.2
Тел.: 02/ 423 09 08
Тел.: 0882/ 421 174
Тел.: 0889/ 427 121
Тел.: 0888/ 292 204

office@polystore.eu
http://www.polystore.eu

Още оферти от Полистор ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо